Maak kennis met

Smipack

Met continue investeringen in Research & Development zijn onze state-of-the-art technologie, het gebruik van uiterst betrouwbare componenten, onze flexibiliteit en de uitstekende technische ondersteuning sleutelfactoren voor de beste verpakkingsmachines. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Mede dankzij dit beleid produceren wij jaarlijks ruim 4300 verpakkingsmachines. Hiermee zijn wij wereldwijd marktleider. Een titel waar we vanzelfsprekend trots op zijn!

Onze Visie

Wij zijn een klantgerichte organisatie, die zich bezighoudt met het ontwerpen en vervaardigen van een groot assortiment verpakkers voor diverse marktsectoren tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Onze missie

We willen onze klanten wereldwijd voorzien van innovatieve oplossingen die volledig kunnen voldoen aan hun eisen op het gebied van efficiëntie, betrouwbaarheid, flexibiliteit en energiebesparing.

Onze passie

Hightech verpakkingen toegankelijk voor iedereen

Geëxporteerde producten
90% 90%
Aantal landen als klant
130
Totaal aantal machines geleverd
83015 100%

SMIPACK-machines pakken alles in

In elke bedrijfssector groeit de vraag naar goedkope, eenvoudige en snelle verpakkingsoplossingen voortdurend.

De grote flexibiliteit van SMIPACK-verpakkingsmachines, maakt het mogelijk om aan verschillende marktbehoeften te voldoen.

Bakkerij

Banketbakkerij

Pizza

Groente & Fruit

Zuivelproducten

Dranken & Geconserveerd

Elektronica

Speelgoed

Schoonmaakmiddelen

Farmaceutische producten

Supermarkten

Wasmiddelen

Smipack technologie

Geavanceerde technologie, duurzaam ontwikkeld

Alle door SMIPACK ontwikkelde machines zijn gekenmerkt door geavanceerde oplossingen die het gebruiksgemak van de machines verhogen en tegelijk operationeel optimaal presteren

Bijvoorbeeld, de automatische verpakkingsmachines van de FP- en HS-serie zijn uitgerust met het innovatieve “Full Electric”-systeem, wat het energiegebruik van de machines aanzienlijk verminderd.

Alle semi-automatische modellen uit het SMIPACK-assortiment maken  gebruik van een Flextron®-besturing
systeem uitgerust met een LCD-paneel Controlepaneel. Dit systeem controleert alle systemen en functies van de machines zeer nauwkeurig. 

De automatische verpakkingsmachines zijn in plaats daarvan uitgerust met het geavanceerde technologie Flxmod®-systeem en 7 “brede kleur touchscreen-bedieningspaneel, dat het mogelijk maakt
om alle machinefuncties te bedienen op een
complex en hoog prestatieniveau.

Verder zijn alle automatische modellen uit de HS-, BP-, XP-, WPS- en HA-serie zijn geschikt voor werken met applicaties gebaseerd op de Industrie
4.0-technologie.

Demca

VERTROUW OP DÉ SMIPACK-IMPORTEUR ÉN -EXPORTEUR IN NEDERLAND

Voor alle uitdagingen op gebied van verpakkingen ben je bij DEMCA aan het juiste adres. 

DEMCA is dé importeur en leverancier van SMIPACK-verpakkingsmachines en verpakkingsoplossingen in Nederland. Een samenwerking die in 2004 is ontstaan. Bij Demca, erkend distributeur, kun je terecht voor alle SMIPACK verpakkingsmachines en bijbehorende onderdelen.

Onze Visie

Wij geloven dat efficient verpakken, op betrouwbare en duurzame wijze voor iedereen binnen hand bereik moet zijn. En wel tegen een aantrekkelijke prijs. Daarom zijn wij ook trots importeur van de SMIPACK machines. Zij maken High-end verpakken toegankelijk voor iedereen.

Onze missie

Onze missie is om bedrijven, fabrikanten en ondernemers altijd de best passende oplossing te bieden op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmethodes en de gebruikte materialen. De hoofddoelstelling van DEMCA is om bedrijven, fabrikanten en ondernemers de beste oplossingen op het gebied van verpakkingen, verpakken en verpakkingsmaterialen te bieden – op betrouwbare en efficiënte wijze tegen een aantrekkelijke prijs. Door onze jarenlange ervaring in de verpakkingssector en onze samenwerking met toonaangevende partners – zoals SMIPACK – kunnen we u uitgebreid adviseren en (technisch) ondersteunen.

Neem contact op

Bel ons

+31 33 46 56 100

Email ons

info@demca.nl

Openingstijden

8:30 - 17:00 | Ma t/m vr

Showroom

Siliciumweg 77
3812 SW AMERSFOORT